Pedagogisk frukost om socialt och emotionellt lärande! 

Nypon förlag bjuder in till frukost om socialt och emotionellt lärande! 

Den 22 maj bjuder vi in psykologerna Björn Gíslason och Lars Löwenborg för att berätta mer om Skolstegen – ett nytt forskningsbaserat och internationellt läromedel för förskoleklass och årskurs ett. Läromedlet syftar till att lära barn grundläggande sociala, emotionella och självreglerande färdigheter som de behöver för att lyckas i skolan och livet.

Vi möts över en frukost i Nypon förlags lokaler, med förhoppning om intressanta och utvecklande samtal. Den pedagogiska frukosten är helt kostnadsfri och du anmäler dig via denna länk eller genom att mejla [email protected]

När: 22 maj
Kl: 8.30-9.30. Frukost serveras från 8.00.
Var? Nypon förlags redaktion, Stortorget 11, Helsingborg

Vi önskar din anmälan senast den 14 maj. Glöm inte att meddela specialkost.

Varmt välkomna!