Mysiga kärleksberättelser

Här har vi samlat några riktigt fina och lättlästa kärleksberättelser inför alla hjärtans dag.

 

 

Eli och Amy låter som en sång

Amy har rusat in i Elis liv och förändrat det för alltid. Från att ha varit ensam, rädd och olycklig har Eli plötsligt fått en bästa vän. Amy drar med sig Eli ut i världen på fester och äventyr, men de ses också hemma hos Amy och skriver och spelar musik. Läs mer här. 

 

Det har hänt en sak

Max är 17 och störtkär i Danni! När de är tillsammans känns allt så självklart och lätt. Men deras relation är långtifrån enkel. En dag berättar Danni att hon är gravid – vad ska de göra nu? Läs mer här.

 

Ett kompishjärta

Hanna har fått kärleksbrev och hon vet inte vem de kommer ifrån. Hon berättar inget för någon, inte ens för sin bästa vän Leo. En fin skildring av en liten tjejs undran inför hur relationer utvecklas från vänskap till förälskelse. Läs mer här.

 

Kär eller magsjuk?

Hannes är kär i Sara och nu har han kommit på ett sätt att låta henne veta det. Han har köpt ett fint armband som han ska ge henne vid sommarlovets samlingsplats: korvkiosken. Han har ont i magen men vet inte om det beror på magsjuka eller på kärleken till Sara. Läs mer här. 

 

Fler böcker om kärlek:

Första natten

Hemlig beundrare

Jag hjärta glitterpojken

Nu är jag kär i dig