Nyheter

Vi på Nypon förlag tycker om att vara ute och och träffa alla er som på olika sätt jobbar med att främja barns och ungas läsning. Då lär vi oss så mycket, och så är det så roligt att träffa er! Därför försöker vi vara med på så många intressanta sammankomster som möjligt.

Nyponbloggen och våra sociala medier

Eftersom man trots inte kan vara överallt samtidigt är det tur att internet och sociala medier finns. På Nyponbloggen publicerar vi bland annat nyheter om lättläst och om våra nya böcker, ibland skriver en av våra författare eller någon annan av våra kunniga samarbetspartners en gästinlägg och ibland tipsar vi om en intressant artikel. Här kan du läsa Nyponbloggen, och följ gärna våra konton på Facebook, Instagram och Twitter. I våra sociala medier händer det alltid roliga saker – följ med bakom kulisserna, träffa våra författare och få de senaste nyheterna inom språkutveckling och lättläst.

Facebook /nyponforlag
Instagram @nyponforlag
Twitter #nyponforlag

Föreläsningar och utbildningar

Vi erbjuder också föreläsningar och utbildningar om lättläst och språkutveckling. Mejla oss på info@nyponforlag.se så berättar vi mer.

Vi ses!