Våga vara annorlunda

Ofta känns det bra att vara speciell, men ibland kan det vara ensamt. Vad kan man göra då? I På mitt sätt träffar vi en ung människa som njuter av att gå sin egen väg och som möter livets utmaningar på sitt sätt.

Boken är en okonventionell bilderbok för läsare från 9 år.

Chris Gorman är surfare, konstnär, fotograf, och trummis i bandet Belly. Han har med sin unika, energiska stil fångat glädjen och svårigheterna med att försöka vara sig själv.

På mitt sätt

En dansande punkrockare uttrycker sig på sitt eget unika sätt. Men kläder, frisyr, musik och ett speciellt sätt att se och höra världen på, gör att hen känner sig utanför och ensam.

Men vem är inte ensam ibland? Det är en stor värld där ute, och om man ser sig omkring finns det säkert andra unika personer som gillar samma saker.

”De starka färgerna kan representera de intensiva känslor av självständighet och ensamhet som huvudpersonen har. Gorman har skrivit en bok som det är lätt att relatera till och de flesta läsare kan känna igen sig i huvudpersonens dilemma, oavsett vilken musiksmak de har.” School Library Journal.

Läs mer om På mitt sätt här!